Моята стихосбирка “Буря от мисли“

Издателство: Гаяна

Година на издаване: 2016

Брой страници: 34

ОКОНЧАТЕЛНА КОРИЦА!

Това е моята първа самостоятелна публикация на хартия. Буря от мисли излезе благодарение на издателство Гаяна, без помощта на Явор Цанев и Кети Илиева “Бурята“ нямаше да види бял свят.

Написах тази малка книжка, за да скъсам оковите на моето предишно Аз. За да си кажа край. И да започна чисто нова бяла страница в живота ми.Все пак ние хората се раждаме чисти, като бели стихове, но животът ни омърсява.

Книжката съдържа 29 стихотворения, които ме показват в съвсем различна светлина. В стихотворенията съм друг, въобще когато пиша аз съм друг човек. И хората, които ме познават, близки, позната и непознати, ще видят една много различна страна на Кристиян Огнянов.

Вдъхновението е много важна част от живота на всеки писател. И не само писател. Въобще вдъхновението е важна част от живота на хората.Мен лично не ме вдъхнови нито тъгата, нито самотата, нито любовта.Е, добре де, може би имаше малко любов, признавам. Но най-голямото ми вдъхновение беше и все още е – едно невероятно приятелство. Приятелство, което не съм си и помислял,че ще създам и то ще се запази. Обикновено хората от живота ми идват и си отиват.Не остават много.

Спомням си, че имаше една мисъл не помня точно на кого беше, но гласеше следното:

“Кажи ми колко ще останеш, за да знам дали да правя чай или кафе“, със сигурност перефразирам в момента, защото наистина не си спомням как точно беше. Та, при мен е същото.

Ето къде можете да откриете моята малка книжка:

Facebook страницата на книгата 

В Goodreads 

 

 

 

 

 

Реклами